top of page

VTJ+J 2022 - Zimní kemp proběhl v Plzni

Aktualizováno: 11. 1. 2023

Zimní část letošního celostátního soustředění juniorů a juniorek, Zimní halový kemp 2022, se dle plánu uskutečnil od pátku 4. listopadu do neděle 6. listopadu v Plzni.

Sportovní zázemí našel opět v hale č.2 na TJ Lokomotiva. Prostory této haly jsou největší a její plocha má rozměry 65×31 m. Lze ji rozdělit stahovací stěnou na 2 stejné poloviny. Na sobotní výcvik byly k dispozici 4 brankoviště a na nedělní dopolední výcvik se dělící stěna vytáhla a bylo možné uskutečnit tréninková utkání, která byla pro trenéry možností složení útočných a obraných řad.

Sobotní program byl naplněn individuálními cvičeními pro brankáře, obránce a útočníky. Následovaly také útočné a obranné činnosti jednotlivce, souhra při útočných systémech, herní činnosti trojic, dvojic. Vše se odvíjelo na 4 brankovištích, kdy se každá skupina dostala na jiné cvičení (forma kruhového tréninku). Tato soustředění slouží mimo jiné i jako nominační akce reprezentačních celků juniorů a juniorek pro zápasy Čechy – Morava, nebo Východ – Západ pro rok 2023. Výběrová utkání by se měla konat v květnových dnech. O pořádání akce jedná SNH s oddílem TJ Přeštice. V sobotu po večeři se proto sehrála utkání Východ – Západ juniorů a juniorek, kteří se přihlásili pouze na zimní kemp a nebyli v červnu v Přešticích. Tím měli možnost trenéři shlédnout nové účastníky v herním zapojení. Hrálo se na 2 hřištích, kde nebylo střední pásmo. Končilo se ve 22:00 hod.

Zimního kempu se zúčastnilo 111 frekventantů, 52 juniorek, 59 juniorů z celé ČR. Největší zastoupení měly oddíly Sokol Tymákov, Sokol Krčín, TJ Přeštice, Sokol Svinov, Sokol Dobruška, 1.NH Brno, Draken Brno, Autonot Jihlava, TJ Avia Čakovice, Sokol Podhorní Újezd, Spartak Modřany, 1.NH Brno, NH Řevnice, TJ Stará Ves, KNH Spoje Praha, TJ Nýřany, TJ Stará Huť, Po dvou, či jednom účastníkovi měly oddíly: Sokol Vracov, SK Studénka, KNH Litvínov, KNH Chomutov, SSK Vítkovice, TJ Chropyně, TJ Žatec, TJ Litohlavy.

O sportovní rozvoj mladých sportovců se starali zkušení instruktoři m.n.h. Pavel Šrail (Sokol Tymákov), Josef Blahuta (SSK Vítkovice), Rostislav Bajtek (TJ Pustějov), Tomáš Pavlík (Sokol Krčín), m.n.h. Jiří Pešek (TJ Stará Huť), Lukáš Gorpiel (SSK Vítkovice), Karel Nekut (TJ Litohlavy), m.n.h. Václava Šmídlová (Sokol Tymákov), m.n.h. Petra Vošlajerová (Sokol Dobruška), m.n.h. Lukáš Janeba (TJ Avia Čakovice), m.n.h. Martin Leugner (Sokol Krčín), pod hlavním vedením m.n.h. Stanislav Zadražil (TJ Přeštice)

Účastníci tohoto soustředění byli ubytováni v Domově mládeže při SPŠE Plzeň Slovany. Stravování bylo zajištěno v restauraci „Péčko“, nedaleko od Domova mládeže a v blízkosti sportovního areálu TJ Lokomotiva Plzeň.





80 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page