top of page

Nestor rozhodcovského sboru pan Václav Šimice navždy opustil naše řady

Aktualizováno: 13. 2. 2023

Velmi smutná zpráva z Božkova. V pátek 25. listopadu ve věku 75 let navždy opustil řady národní házenkářů dlouholetý ligový rozhodčí, pan Václav Šimice.

S národní házenou začínal jako žák v Božkově, kde prošel všechny věkové kategorie a nejvýše to dotáhl do 2.ligy s družstvem mužů. Jako aktivní hráč ukončil kariéru ve svých 40ti letech, nicméně obratem navázal další úspěšné působení v národní házené, a to jako rozhodčí. A právě jako ligový sudí dlouhá léta zastupoval družstvo Sokola Tymákov.

Vašek byl nestorem rozhodcovského sboru národní házené, proto s velkým zármutkem tuto zprávu oznamujeme všem hráčům, rozhodčím, trenérům i příznivcům národní házené. Všichni házenkáři jej znali nejen z ligových utkání 1. i 2. ligy mužů a žen, ale také z oblastních soutěží i akcí a turnajů mládeže. Těžko bychom nalezli takového obětavého člověka jako byl Vašek Šimice, jenž byl opravdu rozhodčím tělem i duší.


Za celoživotní přínos pro českou házenou si zaslouží bezesporu naše poděkování a tichou vzpomínku. Kamaráde, díky za vše co jsi pro nás udělal! Nikdy nezapomeneme!!!




43 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page